Visitekaart laten maken

Visitekaart – Business card

Ben jij een starter en heb je nog geen visitekaartjes?  Of wil je jouw bestaande business cards vernieuwen?  Dan zorgen wij voor mooie en frisse ontwerpen.  Zakelijk, modern en volledig in lijn met uw huisstijl.

Visitekaart laten maken door SterX

Een visitekaart laten maken door SterX staat garant voor mooie en professionele ontwerpen.  Wij werken niet met bestaande templates en voorbeelden, maar maken steeds een uniek ontwerp, afgestemd op uw wensen.

Unieke visitekaartjes trekken de aandacht en tonen dat u als ondernemer let op details en afwerking.  U straalt professionaliteit uit en bezit een eigen persoonlijkheid.

visitekaart laten maken
visitekaart laten maken

Herkenbaarheid gaat verder dan jouw visitekaart

Een mooi visitekaartje is slechts een onderdeel van uw professionele uitstraling.  Een goed logo en bijhorende huisstijl zijn even belangrijk.  Misschien zelfs belangrijker, want uw logo en huisstijl zorgen de basis voor uw visitekaartje en de bijhorende herkenbaarheid.

Maar de grootste troef zit natuurlijk in uw website of webshop.  Wanneer u een website laat bouwen, moet je zeker je huisstijl in je website integreren.  Je verwerkt niet alleen je logo in de navigatiebalk, maar zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf via je kleuren en lettertypes.

Een professionele uitstraling voor jouw bedrijf