Logo laten maken

Ben jij een starter en heb je nog geen logo?  Of wil je jouw bestaand logo helemaal restylen?  Kom dan zeker eens langs, dan bespreken we alle mogelijkheden.  Want een goed logo is de drager van jouw imago en zorgt voor meer herkenbaarheid.

Logo laten maken door SterX

Een logo laten maken door SterX staat garant voor een mooi, uniek logo.  Wij gebruiken geen templates of gaan niet op zoek naar bestaande logo’s om die dan te lichtjes aan te passen.  Onze ontwerpen zijn afgestemd op jouw wensen, opgemaakt volgens een professioneel design en stralen vertrouwen en karakter uit.

Jouw eigen logo laten ontwerpen is investeren in een professionele en duurzame uitstraling van jouw bedrijf.  Met gebruik van herkenbare kleuren en lettertypes komen we bovendien tot de gewenste huisstijl, die we ook kunnen gebruiken tijdens het bouwen van jouw website.

logo laten maken

Een logo laten maken, hoe gaat dat?

Projectbespreking

Jij vertelt hoe jouw logo er volgens jou moet uitzien.  Wat zijn je favoriete kleuren?  Welke uitstraling moet jouw logo hebben?  Wat zie je wel graag en vooral, wat zie je niet graag?

Prototype

Zodra we jouw wensen kennen, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw logo.  We tekenen een aantal prototypes zodat jij de verschillende mogelijkheden kan ontdekken.

Oplevering

Nadat we het gekozen prototype hebben aangepast volgens jouw feedback, werken we dit verder af.  Zo komen we tot een fantastisch nieuw logo voor jouw bedrijf.  Volledig op maat en uniek in de wereld.

Wat kost het om een logo te laten maken?

Je krijgt 3 prototypes, waarvan we 1 prototype verder uitwerken.  We passen het gekozen ontwerp net zolang aan tot jij tevreden bent.  Bij de oplevering ontvang je jouw nieuw logo in JPEG, PNG en PDF.  Ook de bronbestanden mag je van ons verwachten.  Voor de prijs van € 450 kan jij een professioneel en uniek nieuw logo laten maken.

Hoe lang duurt het om een logo te ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen kan vrij snel gaan.  Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, contacteren we jou de volgende werkdag reeds voor de projectbespreking.  Zodra we al jouw wensen kennen, mag jij van ons de prototypes binnen de 5 werkdagen verwachten.  Daarna is het slechts een kwestie van hoeveel feedbackrondes jij nog doorvoert tot we aan het uiteindelijke resultaat komen.

Logo laten ontwerpen

Wil jij graag een professioneel en uniek logo laten maken?  Geef ons dan een seintje.  Na de projectbespreking mag je jouw prototypes binnen de 5 werkdagen verwachten.

logo laten maken

Huisstijl en huisstijlgids

Na het ontwerpen van jouw nieuw logo, leggen we alle details vast in de huisstijlgids.  Dit gaat over het gebruik van kleuren en lettertypes in elke communicatie.  Niet enkel e-mails, documenten en brieven zijn een vorm van communicatie.  Ook via je social media, website en nieuwsbrieven kom je in contact met je klanten en prospecten.

Daarom moet de uitstraling van jouw bedrijf steeds hetzelfde zijn. De huisstijlgids draagt bij tot een grotere herkenbaarheid van jouw bedrijf en imago.

Je huisstijl in je website integreren

Zoals reeds gezegd moet je ten alle tijde de grootste herkenbaarheid van jouw bedrijf voor ogen hebben.  Dit vergroot niet enkel het vertrouwen bij klanten, maar zorgt er voor dat klanten bij jou kopen.  Zij herkennen immers jouw website of webshop aan de hand van jouw kleuren en stijl.  Heb jij een website die niet zo goed herkenbaar is, geef ons dan een seintje.  Wij geven jouw website de professionele uitstraling die het nodige heeft.

Alles voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf