Logo laten maken

Ben jij een starter en heb je nog geen logo?  Of wil je jouw bestaand ontwerp helemaal restylen?  Kom dan zeker eens langs, dan bespreken we alle mogelijkheden.  Want een goed logo is de drager van jouw imago en zorgt voor meer herkenbaarheid.

Logo laten maken door SterX

Elk logo ontwerp is bij SterX uniek.  Wij gebruiken geen templates of gaan niet op zoek naar bestaande logo’s om die dan te lichtjes aan te passen.  Onze ontwerpen zijn afgestemd op jouw wensen, opgemaakt in volgens een professioneel design en stralen vertrouwen en karakter uit.

Jouw eigen logo laten maken is investeren in een professionele en duurzame uitstraling van jouw bedrijf.  Met gebruik van herkenbare kleuren en lettertypes komen we bovendien tot de gewenste huisstijl, die we ook kunnen gebruiken tijdens het bouwen van jouw website.

logo laten maken
logo laten maken

Huisstijl en huisstijlgids

Elk bedrijf heeft een huisstijl nodig.  De huisstijl draagt bij tot een grotere herkenbaarheid van jouw bedrijf en imago.  Dit gaat over het gebruik van kleuren en lettertype in elke communicatie.  Niet enkel e-mails, documenten en brieven zijn een vorm van communicatie.  Ook via je social media, website en nieuwsbrieven kom je in contact met je klanten en prospecten.

Daarom moet de uitstraling van je bedrijf steeds hetzelfde zijn.  Eerst moet je jouw logo laten maken, nadien leggen we de lettertypes en het kleurgebruik vast in jouw huisstijlgids.

Je huisstijl in je website integreren

Zoals reeds gezegd moet je ten alle tijde de grootste herkenbaarheid van jouw bedrijf voor ogen hebben.  Dit vergroot niet enkel het vertrouwen bij klanten, maar zorgt er voor dat klanten bij jou kopen.  Zij herkennen immers jouw website of webshop aan de hand van jouw kleuren en stijl.  Heb jij een website die niet zo goed herkenbaar is, geef ons dan een seintje.  Wij geven jouw website de professionele uitstraling die het nodige heeft.

Een professionele uitstraling voor jouw bedrijf