Webshop laten maken

 

E-commerce of online webwinkel nodig?

Start vandaag nog met je eigen webshop en verkoop online.  Welke online shop wil jij laten maken?

Online verkopen is niet alleen voor de grote bedrijven.  Ook lokale handelaars, zelfstandigen en kleine KMO’s profiteren van een eigen webwinkel.

Webshop laten maken

Uiteraard moet je eerst een webshop laten maken.  Zonder webwinkel kan je niet online verkopen.

Om een succesvolle webshop te runnen, moet je webwinkel gebruiksvriendelijk zijn.  De bezoeker moet via de juiste structuur snel en eenvoudig het gewenste product vinden.  Zodra hij het product koopt, moet de betaling vlot verlopen én moet de klant op de hoogte worden gehouden in verband met de opvolging van zijn bestelling.  Bovendien moet je webshop hoog scoren in Google, anders krijg je geen online verkoop.

Daarom laat je best een professionele online shop bouwen.  SterX bouwt meestal webshops op basis van WooCommerce.  Dit veelgebruikt platform kunnen we naadloos integreren met uw ERP of boekhoudsysteem.  Op deze manier vereenvoudigt dit uw administratie.

webshop laten maken

Een webshop die scoort

webshop laten maken

Professioneel design

Een webshop laten maken bij SterX staat garant voor een webwinkel die goed scoort, met de juiste structuur en herkenbaarheid.  Zo verkoop je meer op internet.

webshop laten maken

Overal bereikbaar

Je webshop is niet enkel 24u open, maar je bezoekers kopen vanop hun smartphone, tablet of computer.  Bezoekers ervaren een hoge gebruiksvriendelijkheid op élk scherm.

webshop laten maken

SEO geoptimaliseerd

De beste producten verkopen zichzelf.  Maar worden ze ook gevonden op internet?  SEO optimalisatie en goed gevonden worden in Google integreren we in elke webshop.

webshop laten maken

externe koppelingen

Via externe koppelingen kunnen we de producten van je leverancier automatisch toevoegen, je verzendingen beheren en je administratie vereenvoudigen.

webshop laten maken

verkoop stimuleren

Met enkele handige tools gaan we nog extra verkoop stimuleren op jouw webwinkel.  Een chatfunctie, automatische mailings of een email bij niet-afgehandelde verkoop, …

webshop laten maken

eenvoudig zelf beheren

Als shop manager kan je zelf je webshop eenvoudig beheren.  Producten toevoegen of aanpassen, bestellingen afhandelen, …
Alles kan, want jij bent de Shop Manager.

Eenvoudig betalen en verzenden

Eenvoudig betalen is altijd een doorslaggevende factor.  Je klant wil geen tijd verliezen met betalen.  En jij wil natuurlijk dat die transactie vlot verloopt, zodat je snel over je geld kan beschikken.

Daarom integreren wij de meest courante en vlotte betaalmethodes.  Betalen via Bancontact, Visa, Mastercard, KBC, Belfiux of Paypal, het kan allemaal.

Indien je klant een product in zijn winkelmandje plaatst en je webshop verlaat zonder het product aan te kopen, kunnen we zelfs een herinneringsemail sturen, met de vraag om alsnog het product aan te kopen.  Zo heb je tot 70% meer kans op online verkoop.

Je pakketjes automatisch aanmelden bij de koerier?  Ook dat kan via onze partners.  Het afleveringsadres wordt automatisch geprint en de koerier komt je pakket ophalen.

webshop laten maken

Online verkopen

Om je online verkoop te stimuleren, moet je webshop een goede indruk geven op je bezoeker.  De productfoto’s moeten aanspreken, je producten moeten in duidelijke categorieën worden ingedeeld en het betaalproces mag geen obstakel zijn.

Informeer je klant ook over het verzenden en retourneren.  Geef extra informatie over naleveringen of afkomst van uw producten.  Het overtuigen van je klant om bij jouw te kopen, zit niet alleen in je producten, maar ook in de uitstraling van jouw bedrijf.

Klanten kopen pas als ze vertrouwen hebben in jouw webshop.

Starten met e-commerce

Verkopen op internet gebeurt niet altijd via een klassieke webshop.  Je kan ook aan e-commerce doen via andere platformen.  Workshops bijvoorbeeld.  Een bedrijf verkoopt online tickets om workshops te kunnen volgen op een bepaalde locatie.  Of je kan tickets bestellen voor culturele activiteiten, theater, cinema en meer.

Al deze online verkopen hebben als basis alle functionaliteiten van een webshop, maar worden in een op maat gemaakte layout gestoken zodat je toch aan e-commerce kan doen zonder de uitstraling van een klassieke webwinkel.

Bel ons even om uw webshop te bespreken

Start vandaag nog met uw webshop of e-commerce.
Laat die kans niet liggen.  Het is nog niet te laat.