Webshop laten maken

E-commerce of online webwinkel nodig?

Start vandaag nog met je eigen webshop en verkoop online.  Welke webshop wil jij laten maken?  Online verkopen is niet alleen voor de grote bedrijven.  Ook lokale handelaars, zelfstandigen en kleine KMO’s profiteren van een eigen webwinkel.

Een webshop starten

Uiteraard moet je eerst een webshop laten maken.  Zonder webwinkel kan je niet online verkopen.  Kies hier een webdesign formule om te starten met jouw webshop.

Om een succesvolle webshop te runnen, moet je webwinkel gebruiksvriendelijk zijn.  De bezoeker moet via de juiste structuur snel en eenvoudig het gewenste product vinden.  Zodra hij het product koopt, moet de betaling vlot verlopen én moet de klant op de hoogte worden gehouden in verband met de opvolging van zijn bestelling.  Bovendien moet je webshop hoog scoren in Google, anders krijg je geen online verkoop.

Daarom kan je best een webshop laten maken bij SterX.  Wij bouwen webshops op basis van WooCommerce.  Dit veelgebruikt platform kunnen we naadloos integreren met jouw ERP of boekhoudsysteem.  Op deze manier vereenvoudigt dit je administratie.

webshop laten maken

Waarom een webshop laten maken?

webshop laten maken

Professioneel design

Een webshop laten maken bij SterX staat garant voor een webwinkel die goed scoort, met de juiste structuur en herkenbaarheid.  Zo verkoop je meer op internet.

webshop laten maken

Overal bereikbaar

Je webshop is niet enkel 24u open, maar je bezoekers kopen vanop hun smartphone, tablet of computer.  Bezoekers ervaren een hoge gebruiksvriendelijkheid op élk scherm.

webshop laten maken

SEO geoptimaliseerd

De beste producten verkopen zichzelf.  Maar worden ze ook gevonden op internet?  SEO optimalisatie en goed gevonden worden in Google integreren we in elke webshop.

webshop laten maken

externe koppelingen

Via externe koppelingen kunnen we de producten van je leverancier automatisch toevoegen, je verzendingen beheren en je administratie vereenvoudigen.

webshop laten maken

verkoop stimuleren

Met enkele handige tools gaan we nog extra verkoop stimuleren op jouw webwinkel.  Een chatfunctie, automatische mailings of een email bij niet-afgehandelde verkoop, …

webshop laten maken

eenvoudig zelf beheren

Als shop manager kan je zelf je webshop eenvoudig beheren.  Producten toevoegen of aanpassen, bestellingen afhandelen, …
Alles kan, want jij bent de Shop Manager.

Eenvoudig online betalen

Eenvoudig betalen is altijd een doorslaggevende factor.  Je klant wil geen tijd verliezen met betalen.  En jij wil natuurlijk dat die transactie vlot verloopt, zodat je snel over je geld kan beschikken.

Daarom integreren wij de meest courante en vlotte betaalmethodes.  Betalen via Bancontact, Visa, Mastercard, KBC, Belfius of Paypal, het kan allemaal.

Mollie

SterX is partner van Mollie.  Wij integreren Mollie in uw (bestaande) webshop zodat uw klanten eenvoudig online kunnen betalen.  Maak hier uw Mollie account of geef ons een seintje.  Dan regelen wij dit voor u.

Multisafepay

SterX is partner van Multisafepay.  Wij integreren Multisafepay in uw (bestaande) webshop zodat uw klanten eenvoudig online kunnen betalen.

Een extra voordeel van Multisafepay zijn de herinneringsemails.  Indien je klant een product in zijn winkelmandje plaatst en de betaling annuleert, kan Multisafepay zelfs een herinneringsemail sturen, met de vraag om alsnog het product aan te kopen.  Zo heb je tot 70% meer kans op online verkoop.

Maak hier uw Multisafepay account of geef ons een seintje.  Dan regelen wij dit voor u.

webshop laten maken

Online verkopen

Om je online verkoop te stimuleren, moet je webshop een goede indruk geven op je bezoeker.  De productfoto’s moeten aanspreken, je producten moeten in duidelijke categorieën worden ingedeeld en het betaalproces mag geen obstakel zijn.

Informeer je klant ook over het verzenden en retourneren.  Geef extra informatie over naleveringen of afkomst van uw producten.  Het overtuigen van je klant om bij jouw te kopen, zit niet alleen in je producten, maar ook in de uitstraling van jouw bedrijf.

Starten met e-commerce

Verkopen op internet gebeurt niet altijd via een klassieke webshop.  Je kan ook aan e-commerce doen op andere manieren.  Bijvoorbeeld: een bedrijf verkoopt online tickets om workshops te kunnen volgen op een bepaalde locatie.  Of je kan tickets bestellen voor culturele activiteiten, theater, cinema en meer.

Al deze online verkopen hebben als basis alle functionaliteiten van een webshop, maar worden in een op maat gemaakte layout gestoken zodat je toch aan e-commerce kan doen zonder de uitstraling van een klassieke webwinkel.  Wil jij dit soort webshop laten maken, geef ons gerust een seintje.

Wil jij een webshop laten maken?

Start vandaag nog met uw webshop of e-commerce.  Laat die kans niet liggen.  Het is nog niet te laat.
Een webshop laten maken schept nieuwe kansen en mogelijkheden.  Met een webshop ben jij altijd bereikbaar voor jouw klanten en kunnen zij 24/7 bij u kopen.  Zo combineer je offline verkoop met online omzet.

WordPress webshop laten maken

Als expert in WordPress bouwen wij al onze webshops op basis van dit platform.  WordPress biedt ons, als ontwikkelaar, tal van mogelijkheden, zodat wij jouw webshop kunnen bouwen volgens jouw wensen.

Als eigenaar en gebruiker van jouw webshop geniet jij van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress.  Op een heel laagdrempelige en eenvoudige manier kan jij jouw webshop beheren, aanpassen en uitbreiden waar nodig.

Webshop laten maken?  Kies voor een WordPress webshop bij SterX.

Professionele webshop

Start vandaag nog met uw zeer goede professionele webshop.  Vraag hier uw gratis offerte.