Blog

Zelf een website maken

Wil je zelf je eigen website maken? Bekijk dan eerst deze tips en stap niet in de valkuilen van een ander. Is een gratis website echt gratis?

Lees meer

Goede webtekst

Een goede webtekst is noodzakelijk voor je website. Net door deze informatie komt een bezoeker op je website terecht. Het is niet altijd even eenvoudig om een goede webtekst te schrijven.

10 gratis tips

Met deze 10 tips maak je de perfecte start. Vanaf nu schrijf je een goede webtekst. Zo trek je meer bezoekers naar je website.

Verhoog je score in Google

Start vandaag nog.

Lees meer

Inhoud zegt meer

De inhoud van je website is belangrijker dan de grafische vormgeving.. SEO kent geen enkel algoritme dat zich baseert op de uitstraling van je website.

Lees meer

Social media is belangrijk

Social media voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Klantenbestand uitbreiden, omzet verhogen en naambekendheid verwerven zonder marketingbudget.

Lees meer

Hosting & Email

Vermits je op je domein een website wil laten bouwen, moet er ook ergens opslagruimte voorzien zijn om je teksten en foto’s te bewaren. Dit is hosting.

Lees meer

Domeinnaam kiezen

Als je wil starten met een website, heb je uiteraard een domeinnaam nodig. Maar hoe kies je nu de juiste domeinnaam? Wat is belangrijk? Wat kan je beter niet doen?

Lees meer
Share This