Online Marketing

 Promoot je producten of diensten

Het internet biedt vele mogelijkheden om de verkoop van je producten of diensten een extra boost te geven.  Elk onderdeel op zich is een extra promotie, maar zodra je alle onderdelen laat samenwerken, krijg je een geweldige online marketing.

Marketing tools

Nieuwsbrieven

__________

Email marketing werkt.  Met een nieuwsbrief bereik je rechtstreeks jouw klanten.

SEO

__________

Zoekmachine optimalisatie voor jouw website.  Scoor hoger in Google.

SEA

__________

Zoekmachine advertenties tonen via betaalde zoekwoorden op Google.

Social media

__________

Blijf verbonden met je klanten.  Informeer hen over topics en nieuwigheden.

Bezoekers naar je website leiden

De meeste bedrijven hebben een mooie website laten bouwen, maar zien helaas niet veel bezoekers of conversies op hun site.  Hoe trek jij bezoekers naar je website?  Welke kruimels strooi jij rond op het internet?  Heb jij een bepaalde online marketing strategie of hoop jij dat de internetgoden je gunstig gezind zijn?

Velen denken dat het bezitten van een website voldoende is.  Zij hopen dat er toevallig iemand op internet op zoek gaat naar hun website.  Echter, de praktijk leert ons wel wat anders.  Zij die enkel hun website op internet plaatsen en er verder niets mee doen, zullen nooit de gewenste bezoekers ontvangen.  De gepaste online marketing strategie is de juiste de oplossing om uw omzet te verhogen.

Je moet verschillende radertjes in gang zetten en informatie verspreiden om mensen nieuwsgierig te maken.  Bepaal hoe jij klanten wil aantrekken en wat je daarvoor nodig hebt.

online marketing

Met de juiste online marketing strategie verhogen we jouw omzet

Wat doe ik beter wel én wat doe ik beter niet?

Dit is de meest gestelde vraag als het gaat om online marketing.  Het antwoord hierop is zeer eenvoudig.  Niets doen doe je beter niet. Ik denk dat we het allemaal daarmee eens zijn.  Elke ondernemer weet dat resultaten niet vanzelf komen.

Een plan dat werkt

Zomaar in het wilde weg wat doen via je website, social media of betaalde advertenties, is ook niet ideaal.  Maar het is al beter dan niets doen.  Door online al iéts te doen, weet je dat je eerst moet investeren om daarna te kunnen profiteren.

De beste online marketing strategie begint met een “plan van aanpak”.  Dit plan geeft ons inzicht in onderstaande vragen.

  • Welke mogelijkheden hebben we op dit moment?
  • Wie willen we bereiken?
  • Wat is de actie die er moet gebeuren?
  • Welk resultaat willen we bekomen?

Zodra dit allemaal duidelijk is, kunnen we aan de slag.  We gaan op zoek naar de juiste kanalen en koppelen de “return on investment” (ROI) aan het plan van aanpak.  We zetten resultaatgerichte campagnes op, evalueren deze campagnes aan de hand van analyses en sturen bij waar nodig.  Zo kan je oogsten wat je zaait en profiteer je optimaal van een minimale online investering.

Zullen we samen jouw plan van aanpak opstellen om jouw omzet te verhogen?