Website laten maken

Heb jij een nieuwe website nodig?

Jouw website is zoveel méér dan een visitekaartje.  Het is de juiste uitstraling van je bedrijf, hét middel om klanten te overtuigen of vertrouwen te scheppen, dé manier om te communiceren én je eerste verkoopskanaal.

Website laten maken volgens jouw wensen

Jouw website moet uniek zijn.  Jouw website moet opvallen en uit de massa springen.  Daarom werken wij niet met standaard templates, maar bouwen we elke website vanaf nul.  We integreren jouw logo en huisstijl, zorgen voor een mooie en gebruiksvriendelijke layout en scoren met een prachtig resultaat.

Welke formule kies jij?

Starter

Voor zelfstandigen en freelancers

€ 750 – …

Met een professionele basis website ben jij goed vindbaar op internet.  Wil jij graag online verkopen?  Vraag naar een webshop.

Ondernemer

Voor KMO’s die succesvol willen zijn

€ 1 600 – …

Met een uitgebreide website kan je meer zoekwoorden verwerken en meer klanten aantrekken.  Klaar om leads te ontvangen?

Expert

Voor bedrijven met nationale ambities

€ 3 000 – …

Je combineert je website met je online marketing verhaal.  Automated actions en webflows maken van jouw website een geweldige marketing tool.

Inbegrepen in elke website

Een website laten maken bij SterX, dat is kiezen voor een professioneel ontwerp zonder “achteraf kosten”, maandelijkse betalingen of kleine lettertjes!  Na het betalen van de totaalprijs ben jij de eigenaar van je website.  Wist je trouwens dat binnen elke formule het bouwen van een webshop ook mogelijk is?
Bovendien bevat elke formule onderstaande zaken:

R

Responsive design

R

Uniek ontwerp

R

Website zelf eenvoudig aanpassen

R

Gratis videohandleiding website

R

Contactformulier

R

Social media links

R

Website aanmelden bij Google

R

Top service

R

Integratie logo

R

Huisstijl toepassen

R

SSL certificaat

R

Privacy policy

professionele website laten maken

Professionele website laten maken

Jouw website laten maken bij SterX gebeurt op een professionele manier. Wij bouwen jouw website of webshop op basis van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Vermits wij elke website vanaf nul bouwen, ontwerpen wij eerst een prototype.  Zo krijg jij een duidelijk beeld hoe jouw website er zal gaan uitzien.  Nadien gaan we het goedgekeurde prototype invullen met de juiste content en afbeeldingen.

Je website laten bouwen bij SterX

Wij bouwden reeds vele websites en webshops voor kleine zelfstandigen en grote KMO’s op basis van WordPress. Wij gaan geen enkel project uit de weg en streven naar 100% klanttevredenheid. Bij elke website of webshop die wij opleveren, is de klant zeer tevreden over het eindresultaat. Wil jij graag weten wie er al met ons werkte, bekijk onze referenties.

Hoe gaan we te werk

 

1. Projectbespreking

We bespreken samen de mogelijkheden en doelstellingen.

2. Prototype

Via het prototype krijg je een duidelijk zicht op het eindresultaat.

3. Afwerking

Jouw feedback na het prototype verwerken we in de verdere ontwikkeling.  Zo krijgen we een fantastisch en mooi eindresultaat.

4. Oplevering

Na uitvoerige tests, plaatsen we jouw nieuwe website online.

Jow website onderhouden

 

Aanpassingen maken

Jouw nieuwe website zelf aanpassen kan via het gebruiksvriendelijk dashboard en je persoonlijke login.  Teksten, video, afbeeldingen, … jij kan alles zelf aanpassen.

Updates & beveiliging

Een professionele website laten maken is eigenlijk investeren in jouw bedrijf.  Zou het dan niet jammer zijn dat jouw investering zijn waarde verliest?

Via onderhoudspakketten houden wij jouw nieuwe website in topconditie.  Wij installeren de nodige software updates, een antivirus en firewall en nemen verschillende backups.