Website laten maken

Heb jij een nieuwe website nodig?

Jouw website is zoveel méér dan een visitekaartje.  Het is de juiste uitstraling van jouw bedrijf, hét middel om klanten te overtuigen, dé manier om te communiceren én je eerste verkoopskanaal.  Maar wat is nu de juiste prijs voor een nieuwe website of webshop?

Hoeveel kost een website laten maken

Jouw website moet uniek zijn, jouw website moet opvallen en uit de massa springen.  Daarom werken wij niet met standaard templates, maar bouwen we elke website vanaf nul.  We integreren jouw logo en huisstijl, zorgen voor een mooie en gebruiksvriendelijke layout en scoren met een prachtig resultaat.

Prijs website laten maken

Starter

Voor zelfstandigen en freelancers

€ 750 – …

Met een professionele website ben jij goed vindbaar op internet.  Wil jij graag online verkopen?  Vraag naar een webshop.

Ondernemer

Voor KMO’s die succesvol willen zijn

€ 1 600 – …

Met een uitgebreide website kan je meer zoekwoorden verwerken en meer klanten aantrekken.  Klaar om leads te ontvangen?

Expert

Voor bedrijven met nationale ambities

€ 3 000 – …

Je combineert je website met je online marketing verhaal.  Automated actions en webflows maken van jouw website een geweldige marketing tool.

Inbegrepen in elk webdesign pakket

R

Responsive design

R

Uniek ontwerp

R

Website zelf eenvoudig aanpassen

R

Gratis videohandleiding website

R

Contactformulier

R

Social media links

R

Website aanmelden bij Google

R

Top service

R

Integratie logo

R

Huisstijl toepassen

R

SSL certificaat

R

Privacy policy

Bovendien kan je elke formule uitbreiden met een webshop of e-commerce.  Klaar om te ondernemen?

website laten maken

Professionele website laten maken

Jouw website laten maken bij SterX gebeurt op een professionele manier. Wij bouwen jouw website of webshop op basis van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Vermits wij elke website vanaf nul bouwen, ontwerpen wij eerst een prototype.  Zo krijg jij een duidelijk beeld hoe jouw website er zal gaan uitzien.  Nadien gaan we het goedgekeurde prototype invullen met de juiste content en afbeeldingen.

Website laten bouwen

Jouw nieuwe website laten bouwen door een professionele webdesigner heeft tal van voordelen.  Want met een goede website, die voldoet aan alle SEO-regels, krijg je automatisch meer leads en conversies.  Daarom bevat elke website onmiddellijk een goede basis SEO om vlot te kunnen starten met online marketing.

Een website laten maken, hoe gaat dat?

Projectbespreking

We bespreken samen jouw nieuwe website.  Welke uitstraling moet die hebben en welke informatie moeten bezoekers allemaal kunnen vinden.

Prototype

Via het prototype krijg je een eerste zicht op het eindresultaat.  Waar nodig sturen we bij of passen het ontwerp nog verder aan.

Afwerking

Jouw feedback na het prototype verwerken we in de verdere ontwikkeling.  Zo krijgen we een fantastisch mooi eindresultaat.

Oplevering

Na uitvoerig testen plaatsen we jouw nieuwe website online en melden je website aan bij Google.  Vanaf nu ben jij goed vindbaar op internet.

Jouw website onderhouden

Updates & beveiliging

Een professionele website laten maken is eigenlijk investeren in jouw bedrijf.  Zou het dan niet jammer zijn dat jouw investering zijn waarde verliest?

Via onderhoudspakketten houden wij jouw nieuwe website in topconditie.  Wij installeren de nodige software updates, een antivirus pakket, een firewall en nemen verschillende backups.  Ontdek onze website onderhoudspakketen.

website laten maken