Website laten maken

Heb jij een nieuwe website nodig?

Wil jij meer verkoop halen uit jouw website of wens je hoger te scoren in Google?
Dan helpen wij jou graag met het maken van een nieuwe website.

Ontdek waarom ondernemers die succesvol willen zijn, hun website laten maken bij SterX.

Nieuwe website laten maken

Ben je op zoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf? Een goed ontworpen website is niet alleen een online visitekaartje, maar ook een krachtig marketinginstrument dat je kan helpen om potentiële klanten te bereiken en je merk te laten groeien.  Indien je op zoek bent naar een website laten maken die voldoet aan al jouw behoeften, dan ben je bij SterX aan het juiste adres.  Als expert in WordPress bouwen wij betaalbare, professionele websites voor starters, zelfstandigen en KMO’s.

Bij het laten maken van een website is het belangrijk om te kiezen voor een webdesignbureau dat niet alleen verstand heeft van aantrekkelijk ontwerp, maar ook van SEO (Search Engine Optimization). SEO is een essentieel onderdeel van het succes van je website. Het zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google, waardoor potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden.

Bij het ontwikkelen van een website met oog op SEO houden wij rekening met verschillende factoren. Ten eerste zorgen we voor een gebruiksvriendelijke en intuïtieve website-ervaring. Dit betekent dat je website gemakkelijk te navigeren moet zijn, met een logische structuur en duidelijke call-to-action knoppen. Een positieve gebruikerservaring is niet alleen belangrijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines die je website indexeren.

website laten maken

Interesse in een nieuwe website?

Vraag ons vrijblijvend om advies

Een website om te starten, een remake van het bestaand design, de huidige website uitbreiden, het kan allemaal.  Welk project heb jij in gedachte?

Geef ons een seintje, wij reageren meestal binnen de 24u.

website laten maken

Professioneel website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken die indruk maakt op jouw bezoekers?

Bij het laten maken van een professionele website staan verschillende belangrijke aspecten centraal. Allereerst zorgen we voor een aantrekkelijk en doelgericht webdesign. Jouw website moet visueel aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd een duidelijke boodschap overbrengen aan je bezoekers. Door gebruik te maken van aantrekkelijke kleuren, aangepaste grafische elementen en een intuïtieve lay-out creëren we een professionele uitstraling die de waarden en identiteit van jouw merk weerspiegelt.

Een andere essentiële factor bij het laten maken van een professionele website is de gebruiksvriendelijkheid. Jouw website moet gemakkelijk te navigeren zijn, zodat bezoekers moeiteloos door de pagina’s kunnen bladeren en de gewenste informatie kunnen vinden. We optimaliseren de structuur van je website en zorgen voor een logische en zeer positieve gebruikerservaring. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid van je bezoekers, maar ook de kans op conversies.

Wij bouwen jouw website of webshop op basis van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Vermits wij elke website vanaf nul bouwen, ontwerpen wij eerst een prototype.  Zo krijg jij een duidelijk beeld hoe jouw website er zal gaan uitzien.  Nadien gaan we het goedgekeurde prototype invullen met de juiste content en afbeeldingen.

Een website laten maken, hoe gaat dat?

Projectbespreking

We bespreken samen jouw nieuwe website.  Welke uitstraling moet die hebben en welke informatie moeten bezoekers allemaal kunnen vinden.

Prototype

Via het prototype krijg je een eerste zicht op het eindresultaat.  Waar nodig sturen we bij of passen het ontwerp nog verder aan.

Afwerking

Jouw feedback na het prototype verwerken we in de verdere ontwikkeling.  Zo krijgen we een fantastisch mooi eindresultaat.

Oplevering

Na uitvoerig testen plaatsen we jouw nieuwe website online en melden je website aan bij Google.  Vanaf nu ben jij goed vindbaar op internet.

Interesse in een nieuwe website?

Laat je website maken door SterX

Vele starters en zelfstandigen willen graag zelf hun eigen website maken.  Maar waarom zou je geen beroep doen op iemand die dit dagdagelijks doet?  Waarom zou je geen gebruik maken van die kennis en ervaring?

Jouw nieuwe website laten maken door SterX biedt tal van voordelen.  Wij zijn gespecialiseerd in WordPress websites en webshops, bouwen websites voor zowel starters, ondernemers als grote KMO’s en stellen onze expertise in webdesign en online markting ten dienste van jou.

Website laten bouwen

Een belangrijke factor bij het maken van een website is het zorgen voor een goede technische structuur. Dit omvat het optimaliseren van de laadtijd van je website, het minimaliseren van fouten en het gebruik van schone en geoptimaliseerde code. Een snelle laadtijd is niet alleen belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor de gebruikerservaring. Bezoekers hebben weinig geduld en willen direct toegang hebben tot de informatie die ze zoeken. Door te zorgen voor een snelle en responsieve website voorkom je dat bezoekers voortijdig vertrekken en verhoog je de kans op conversies.

Daarnaast is het belangrijk om je website regelmatig bij te werken met nieuwe en relevante content. Door regelmatig blogposts, artikelen of andere vormen van content te plaatsen, laat je zien dat je actief en betrouwbaar bent. Dit kan ook helpen om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten, aangezien zoekmachines websites belonen die regelmatig waardevolle en frisse content bieden.

Ten slotte is het cruciaal om je website gebruiksvriendelijk te maken voor mobiele apparaten. Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is het van essentieel belang dat je website goed wordt weergegeven op smartphones en tablets. Door een responsive design te implementeren, past je website zich automatisch aan aan verschillende schermformaten, waardoor bezoekers een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Bij ons kun je rekenen op een professionele website maken die voldoet aan al deze SEO-factoren. We zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp, geoptimaliseerde inhoud, snelle laadtijd, regelmatige updates en een responsive design. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een website die jouw bedrijf online laat opvallen.

Voordelen website laten maken

R

Nieuwe website snel online

R

Krachtig marketinginstrument

R

Betaalbare & professionele website

R

Positieve gebruikerservaring

R

Uniek design

R

Zelf jouw website aanpassen

R

Gratis videohandleidingen

R

2 maanden gratis support

R

Jij bent 100% eigenaar van jouw website

R

Eénmalig tarief, zonder verborgen kosten

Professionele website laten maken?

Laten we er aan beginnen

Wij zijn alvast benieuwd naar jouw project.
Een nieuwe website nodig?  Of wens je een webshop?

Geef ons een seintje, wij reageren meestal binnen de 24u.

Jouw website onderhouden

Updates & beveiliging

Een professionele website laten maken is eigenlijk investeren in jouw bedrijf.  Zou het dan niet jammer zijn dat jouw investering zijn waarde verliest?

Via onderhoudspakketten houden wij jouw nieuwe website in topconditie.  Wij installeren de nodige software updates, een antivirus pakket, een firewall en nemen verschillende backups.  Ontdek onze website onderhoudspakketen.