Contacteer ons

SterX bv
Kruisbaanvelden 49
2170 Merksem

Tel.: 0486 55 52 59
info@sterx.be

BE0646.682.667

SterX

Uw partner voor Webdesign, Grafische Ontwerpen en Online Marketing.

Uw vraag

Wij behandelen uw persoonsgegevens volgens de regels van GDPR.  Meer informatie hierover vindt u in onze privacy policy

webdesign merksem

Webdesign Merksem

Ben jij op zoek naar webdesign Merksem of omstreken?  Dan ben je bij SterX aan het juiste adres.  Wij ontwerpen uw website of webshop zoals jij het wil.  Bovendien kunnen we jou ook helpen met het ontwerpen van een logo of visitekaartje.  Zo heb je onmiddellijk een professionele uitstraling voor jouw bedrijf.

Webdesign bureau uit Antwerpen

Ben jij op zoek naar webdesign in Antwerpen?  Dan kom je al snel bij ons terecht.  Wij ontwikkelden een uitstekende WordPress website voor verschillende bedrijven uit Merksem, Ekeren, Deurne, Brasschaat, Kapellen, Schoten en Sint-Job-in’t-Goor.

Maar ook elders in Vlaanderen zijn er bedrijven die graag met ons samenwerken.  Voor verschillende projecten doen vele KMO’s uit alle Vlaamse provincies een beroep op SterX, dat geweldige webdesign bedrijf uit Antwerpen.  Zij appreciëren de persoonlijke aanpak, de uitstekende service en het “meedenken met de klant”.

SterX, dat is webdesign Merksem op zijn best.  Wij bouwen niet alleen een mooie en goede website, wij kunnen u ook helpen met het aantrekken van bezoekers en extra omzet.

Ga jij een bedrijf starten?

Wanneer je een bedrijf gaat starten, kom je al snel terecht op de factor “visibiliteit” voor je bedrijf.  Welke uitstraling zoek je, wie wil je bereiken (en wie niet) en op welke manier herkennen mensen jouw bedrijf.

Daarom bieden wij elke starter graag hulp met de professionele uitstraling voor jouw bedrijf.  Wij zijn niet enkel actief als webdesign Merksem, wij ontwerpen ook logo’s, visitekaartjes en een volledige huisstijl voor jouw bedrijf.

Meer weten?  Vul dan even het contactformulier in zodat ik jou kan bellen.