WordPress webshop

WooCommerce webshop nodig?

Met een WordPress webshop kan je snel aan de slag met online verkopen.  Producten of diensten verkopen, inkomende orders afhandelen en je webshop beheren.  Jij bent de storemanager van jouw shop.

WordPress webshop platform

Binnen WordPress bestaan er verschillende platformen om een webshop of online shop te maken.  De meeste platformen hebben in het algemeen dezelfde eigenschappen en mogelijkheden, maar WooCommerce springt daar toch bovenuit.  WooCommerce is het meest gebruikte platform binnen WordPress wanneer het gaat om een WordPress webshop.

WooCommerce webshop

WooCommerce is een gebruiksvriendelijk platform om goede en snelle webshops te bouwen in WordPress.  Je geniet niet enkel van deze goede software, maar ook van de reputatie en mogelijkheden van WooCommerce.  Zij zijn eigenlijk de standaard binnen WordPress, op het gebied van webshops, zodat vele ontwikkelaars hun toepassing speciaal hierop hebben afgestemd.  Denk maar aan online betalen, pakketten versturen, koppelingen met ERP-programma’s, … .

webshop laten maken

Welke webshop maken?

webshop laten maken

Producten

Het maakt niet uit of je 1 product hebt of 10 000.  Verkoop online producten, inclusief verzenden naar de klant en geniet van die extra omzet.

webshop laten maken

Diensten

Verleen jij diensten als bedrijf en wil jij ook online verkopen?  Geen probleem.  Ook deze vorm van webshop kan met WooCommerce.

webshop laten maken

Tickets

Tickets zijn eigenlijk digitale producten en kan je dus verkopen via je WordPress webshop.  Snel je ticket betalen en dowloaden op je smartphone is mogelijk.

webshop laten maken

Tijdslots

Met een WooCommerce webshop kan je ook tijdslots verkopen (reserveren).  Restaurants, coaches, kinésisten, velen gebruiken dit dagelijks.

webshop laten maken

Downloads

Verkoop jij enkel virtuele of digitale producten (muziek, afbeeldingen, video)?  Een WordPress webshop met WooCommerce is dé oplossing.

wordpress webshop

Offerte aanvragen

Liever geen prijzen tonen maar wel offertes laten aanvragen?  Wij vormen je webshop om tot een RFQ-systeem, met het gemak van een webshop.

Eenvoudig online betalen

Eenvoudig betalen is altijd een doorslaggevende factor.  Je klant wil geen tijd verliezen met betalen.  En jij wil natuurlijk dat die transactie vlot verloopt, zodat je snel over je geld kan beschikken.

Daarom integreren wij de meest courante en vlotte betaalmethodes.  Betalen via Bancontact, Visa, Mastercard, KBC, Belfius of Paypal, het kan allemaal.

Mollie

SterX is partner van Mollie.  Wij integreren Mollie in uw (bestaande) webshop zodat uw klanten eenvoudig online kunnen betalen.  Maak hier uw Mollie account of geef ons een seintje.  Dan regelen wij dit voor u.

Multisafepay

SterX is partner van Multisafepay.  Wij integreren Multisafepay in uw (bestaande) webshop zodat uw klanten eenvoudig online kunnen betalen.

Een extra voordeel van Multisafepay zijn de herinneringsemails.  Indien je klant een product in zijn winkelmandje plaatst en de betaling annuleert, kan Multisafepay zelfs een herinneringsemail sturen, met de vraag om alsnog het product aan te kopen.  Zo heb je tot 70% meer kans op online verkoop.

Maak hier uw Multisafepay account of geef ons een seintje.  Dan regelen wij dit voor u.

 

webshop laten maken
wordpress webshop

Producten verzenden

Klanten weten wel dat transport geld kost, maar betalen niet graag transportkosten.  Daarom kunnen wij regels inbouwen, zoals:

“Gratis verzenden vanaf € 50”.

Dit leidt tot tevreden klanten én meer omzet.

Verzenden vanuit je WordPress webshop

Een goede webshop beschikt ook over een goede manier van verzenden.  Voor je klanten is het belangrijk dat je scherpe transporttarieven koppelt aan een vlotte levering.

Daarom werkt SterX samen met SendMyParcel.  Zij bieden scherpe tarieven voor kleine pakketten via Bpost, PostNL en DPD.  Bovendien hebben zij een mooie oplossing voor WooCommerce.

Vanuit je WooCommerce webshop kan jij voor elke bestelling een adreslabel printen.  Plak dit op je pakket en je bent klaar om te versturen.

Registreer je hier gratis op SendMyParcel en vraag je scherpe tarieven aan.  Dan doen wij het nodige om SendMyParcel in je webshop te integreren.

Webshop beter vindbaar maken

Net zoals met een fysieke winkel, moet je ook reclame maken voor je online webstore.  Reclame maken via social media is goed, maar starten met online marketing is beter.

Het spreekt voor zich dat niet enkel je webshop goed vindbaar moet zijn, maar ook je producten moeten goed ingesteld zijn volgens de SEO-regels.

Maak ook gebruik van SEA-campagnes.  Investeren in marketing loont altijd.  Producten tonen, klanten aantrekken en naamsbekendheid uitbreiden zijn van groot belang voor elke (web)winkel.

Reclame maken voor je webshop

Trek meer klanten naar je webshop en vergroot je omzet.  Zorg dat mensen jouw producten snel kunnen vinden.

Vergroot je naamsbekendheid en word een vaste waarde in je sector.  Want een grote naam trekt meer klanten aan.

Je WordPress webshop laten maken

Start vandaag nog met jouw WordPress webshop.  Laat die kans niet liggen, het is nog niet te laat.

Een WooCommerce webshop laten maken schept nieuwe kansen en mogelijkheden.  Met een webshop ben jij altijd bereikbaar voor jouw klanten en kunnen zij altijd bij u kopen.  Zo combineer je offline verkoop met online omzet.