Over ons

SterX bvba is een enthousiast en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in webdesign, grafisch ontwerp en online marketing.  SterX richt zich tot de B2B sector en ondersteunt regelmatig andere bedrijven op freelance basis.  Zaakvoerder Peter Sterckx heeft 17 jaar ervaring in de IT sector.

 

De eenmanszaak

In 2013 ontstond Mobile IT.  Peter Sterckx wilde vanuit een eenmanszaak zelfstandigen en vrije beroepen ondersteunen op het gebied van IT.  Met zijn brede algemene IT kennis was hij het aanspreekpunt voor webdesign, datanetwerken, software en hardware.  De opkomst van “de cloud” was voor velen een vreemde zaak.  Maar met de integratie van Google apps kon Mobile IT de zelfstandigen een budgetvriendelijke, veilige en flexibele IT-omgeving aanbieden.

 

De vennootschap

In 2016 veranderde Peter Sterckx de eenmanszaak in een vennootschap.  De transparantie van een bvba is volgens Peter van groot belang in de KMO-wereld.  Daarbij koos Peter voor de nieuwe bedrijfsnaam SterX, met bijhorend nieuw logo en huisstijl.  De roots evolueerden mee met het bedrijf.  Webdesign was en is nog steeds een vaste steunpilaar.  Grafisch ontwerp en zoekmachine optimalisatie zijn de extra peilers waarop het bedrijf wil verder gaan. De focus breidde uit naar zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s.  Bovendien kan SterX nog steeds uw projecten ondersteunen op freelance basis.

 

Meer weten over Peter Sterckx zelf?

Wel, geef mij een seintje en we spreken eens af.  Ik kan je alvast vertellen dat ik enorm veel geniet van skiën en auto’s.  Of bespreek je liever jouw project?

 

Peter Sterckx

“Verlies geen tijd met randzaken,
maar focus op kerntaken”