Professioneel webdesign

 Heb jij een nieuwe website of webshop nodig?

SterX bouwt een gebruiksvriendelijke en mooie website voor jouw bedrijf.  Een website op maat, met een unieke uitstraling en vlot te gebruiken op alle schermen.  Beheer zelf jouw website en maak aanpassingen waar nodig via je eigen user account.

Wens jij een nieuwe website?

Webdesign bureau

Een professionele website kan je best laten ontwerpen.  Een website laten maken door iemand met de nodige kennis en ervaring, geeft je het beste resultaat.  Je krijgt een unieke, mooie website gebaseerd op een correcte websitestructuur.  Zo scoor je hoog in Google en verhoog je jouw conversies.  Doe net zoals vele klanten en vertrouw op SterX, jouw website ontwikkelaar uit Antwerpen.

Elke website die we maken is 100% mobiel vriendelijk.  De layout past zich automatisch aan op alle schermen.  Wij werken niet met standaard templates, maar maken elke website vanaf nul en op maat van jouw behoeften.  Zo heb jij altijd een unieke website en een prachtig webdesign.

Een mooie website moet ook hoog scoren in Google.  Dankzij onze zoekmachine optimalisatie trekt jouw website veel bezoekers.

webdesign

Jouw WordPress website maken

Bijna al onze websites maken wij met WordPress.  Dit CMS heeft een marktaandeel van 63,5% van alle CMS-based websiteseen algemeen marktaandeel van 37,3% van alle websites op het internet (bron: W³Techs) én is super gebruiksvriendelijk.

Jij kan zelf jouw WordPress website aanpassen via een gebruikersaccount.  Tekst aanpassen, enkele afbeeldingen veranderen of een video plaatsen, je kan het allemaal zelf op jouw eigen website met onze gratis video handleidingen.

Als professioneel webdesign bureau kiezen wij specifiek voor WordPress.  Elke WordPress website is gebaseerd op een database, wat een dynamische website garandeert.  Bovendien kan je een WordPress website uitbreiden via modules, zonder dat we steeds een volledig nieuwe website moeten maken.  Zo besparen we op toekomstige webdesign kosten.  Een WordPress website laten maken biedt veel mogelijkheden.

Een webshop starten

Producten verkopen zonder een webshop is in deze tijd ondenkbaar.  Een webshop biedt meer mogelijkheden voor jouw klanten en jezelf.

Om een succesvolle webshop te runnen, moet je online winkel gebruiksvriendelijk zijn, de juiste structuur bevatten én jouw producten moeten online vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google.

Je webshop heeft dus een professioneel webdesign nodig.  Daarom is SterX dé ideale partner voor de ontwikkeling van jouw webwinkel.

Bovendien denken wij verder dan de verkoop.  Wij integreren alle betaalmethodes, verzendwijze en koppelen jouw webshop aan een ERP- of boekhoudsysteem om zo jouw administratie te vereenvoudigen.

Waarom een website laten maken?

Reeds vele klanten vertrouwden op ons en zijn zeer tevreden van hun website.
We vertellen nog even waarom SterX het ideale webdesign bureau uit Antwerpen is.

 Website die werkt

SterX bouwt mooie, gebruiksvriendelijke websites.  Van eenvoudige websites tot grote webshops of landingspagina’s, alles is mogelijk.

 Responsive

Responsive websites passen zich automatisch aan op elk beeldscherm.  Zo blijft je website leesbaar op smartphones, tablets & desktops.

 Professioneel

Een professionele website moet ook gebruiksvriendelijk zijn.  Hoe eenvoudiger in gebruik, hoe sneller klanten overgaan tot kopen.

 Op maat gemaakt

Wij maken websites op maat en binnen ieders budget.  De prijs op de offerte is de prijs voor het project en niets meer.  Duidelijker kan het niet zijn.

 Webshop

Met een webshop bereik je 24/7 je klanten.  Je online omzet geeft je bedrijf een extra boost en vergroot je naambekendheid.

 Support

SterX biedt ondersteuning voor jouw website.  Met een onderhoudspakket blijft jouw website veilig, goedwerkend en up-to-date.