Brochure laten maken

Brochure of catalogus in drukwerk

Vele mensen bladeren nog steeds graag door een brochure of catalogus.  Een papieren brochure of catalogus ontwerpen vraagt veel tijd en toch wel wat kennis.  Daarom kan je best je brochure laten maken door gespecialiseerde mensen.  Zo krijg je uiteindelijk een mooi ontwerp, volledig op jouw wensen afgestemd.

Wij bezorgen jou de nodige bestanden die je aan jouw drukker kan overhandigen.  Natuurlijk hebben wij zelf ook een drukker in de buurt, die voor jou op korte termijn jouw drukwerk kan verzorgen.  Laat maar weten wat je verkiest.

Digitale brochure laten maken

Digitale brochures kan je uiteraard op je website plaatsen zodat je bezoekers deze kunnen downloaden in PDF.  Jouw webdesigner doet het nodige om dit netjes te integreren op de juiste manier.  En je kan deze brochure ook via email of WhatsApp aan je klanten bezorgen.

Het ontwerp van een digitale brochure loopt eigenlijk gelijk met die van een papieren versie.  Er kruipt redelijk veel tijd in.  Je moet de nodige foto’s optimaliseren en bijwerken, teksten opstellen en de layout een mooie en overzichtelijke vorm geven.

Wil jij graag een brochure laten maken?  Vraag dan een gratis offerte.

brochure laten maken
brochure laten maken

Flyer

Op een snelle manier veel mensen bereiken gebeurt niet enkel via social media, maar kan nog steeds via een flyer.  Flyers heb je in verschillende afmetingen en formaten, al dan niet gevouwen.

Ook ander drukwerk kan SterX voor u ontwerpen.  Denk maar aan visitekaartjes, cadeaubonnen of klantenkaarten.  Alle drukwerk leveren wij op slechts enkele dagen.  U hebt keuze uit verschillende papierdiktes, zowel in mat als in glanzend papier.

Heb jij liever een digitaal ontwerp zoals banners voor Facebook of Linkedin?  Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.  Laat maar weten wat jij nodig hebt, wij leveren het op korte termijn.

Een professionele uitstraling voor jouw bedrijf