Brochure laten maken

Brochure of catalogus in drukwerk

Vele mensen bladeren nog steeds graag door een brochure of catalogus.  Een papieren brochure of catalogus ontwerpen vraagt tijd en toch wel wat kennis.  Daarom kan je best je brochure laten maken door gespecialiseerde mensen.  Zo krijg je uiteindelijk een mooi ontwerp, volledig op jouw wensen afgestemd.

Wij bezorgen jou de nodige bestanden die je aan jouw drukker kan overhandigen.  Natuurlijk hebben wij zelf ook een drukker in de buurt, die voor jou op korte termijn jouw drukwerk kan verzorgen.

Digitale brochure laten maken

Digitale brochures kan je uiteraard op je website plaatsen zodat je bezoekers deze kunnen downloaden in PDF.  Jouw webdesigner doet het nodige om dit netjes te integreren op de juiste manier.  En je kan deze brochure ook via email of WhatsApp aan je klanten bezorgen.

Het ontwerp van een digitale brochure loopt eigenlijk gelijk met die van een papieren versie.  Je moet de nodige foto’s optimaliseren en bijwerken, teksten opstellen en de layout een mooie en overzichtelijke vorm geven.

Wil jij graag een brochure laten maken?  Vraag jouw gratis offerte.

brochure laten maken
brochure laten maken

Flyer ontwerpen

Op een snelle manier veel mensen bereiken gebeurt niet enkel via social media, maar kan nog steeds via een flyer.  Flyers heb je in verschillende afmetingen en formaten, al dan niet gevouwen.

Ook ander drukwerk kan SterX voor u ontwerpen.  Denk maar aan visitekaartjes, cadeaubonnen of klantenkaarten.  Alle drukwerk leveren wij op slechts enkele dagen.  U hebt keuze uit verschillende papierdiktes, zowel in mat als in glanzend papier.

Heb jij liever een digitaal ontwerp zoals banners voor Facebook of Linkedin?  Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.  Laat maar weten wat jij nodig hebt, wij leveren het op korte termijn.

Een brochure laten maken, hoe gaat dat?

Projectbespreking

Jij vertelt hoe jouw brochure er volgens jou moet uitzien.  Wat zijn je favoriete kleuren?  Welke uitstraling moet jouw brochure hebben?  Wat zie je wel graag en vooral, wat zie je niet graag?

Prototype

Zodra we jouw wensen kennen, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw brochure.  We ontwerpen een prototype zodat jij de verschillende mogelijkheden kan ontdekken.

Oplevering

Nadat we het prototype hebben aangepast volgens jouw feedback, werken we dit verder uit.  Zo komen we tot een fantastisch nieuwe brochure voor jouw bedrijf.  Volledig op maat en uniek in de wereld.

Hoeveel kost een brochure laten maken?

De prijs voor het ontwerpen van een catalogus of brochure is sterk afhankelijk van het aantal pagina’s.  Daarnaast moeten wij regelmatig de aangeleverde afbeeldingen nog bewerken of optimaliseren, wat ook tijd in beslag neemt.  Maar we merken dat onze prijs zeer concurrentieel en scherp in de markt staat.

Hoe lang duurt het om een brochure te ontwerpen?

Na de projectbespreking en aanlevering van content en eventueel beeldmateriaal, gaan wij onmiddellijk aan de slag met het ontwerpen van een prototype.  We ontwerpen de layout voor front- en backcover, plus enkele pagina’s.  Zo krijg jij na enkele dagen reeds een zicht op de layout van jouw brochure.

Nadien vraagt de afwerking de nodige tijd, conform het aantal pagina’s.  Uiteindelijk heb je op slechts enkele weken een mooi en professioneel resultaat.

Brochure laten ontwerpen

Wil jij graag een professioneel en mooie brochure laten maken?  Geef ons dan een seintje.  Na de projectbespreking gaan wij onmiddellijk aan de slag om het prototype te ontwerpen.

brochure laten maken

Huisstijl integreren

Jouw bedrijf heeft een bepaalde uitstraling, een identiteit, die overal herkenbaar moet zijn.  Daarom integreren we de uitstraling van jouw bedrijf in het ontwerp van je nieuwe catalogus of brochure.

Wens je voor een bepaalde brochure toch een heel andere look & feel?  Geen probleem, dan geven wij het ontwerp een volledige nieuwe huisstijl.

Alles voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf