WordPress website laten maken

Het meest gebruikte CMS voor jouw website

Wil jij een WordPress website laten maken en ben jij op zoek naar een webdesignbureau in de buurt? Dan kan je best jouw website laten maken door SterX.  Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en webshops op basis van het meest gebruikte CMS-platform: WordPress

Bij SterX wordt een WordPress website laten maken naar een heel ander niveau gebracht. Als basis gebruiken we uiteraard WordPress om rijke, op maat gemaakte websites te ontwikkelen. Elke website is uniek, aangevuld met jouw gewenste functionaliteiten.

WordPress is het krachtigste startblok om jouw website, jouw winkel of jouw bedrijf op te bouwen. SterX heeft veel ervaring met het WordPress platform, wat inmiddels door veel bedrijven gebruikt wordt om hun producten en diensten aan te kunnen bieden!

WordPress website

SterX heeft door de jaren heen een hele sterke positie opgebouwd in Antwerpen als WordPress-ontwikkelaar. De ontwikkelingen in het CMS-systeem houdt SterX nauwlettend in de gaten.  Hierdoor werken wij altijd met de meest betrouwbare plugins en widgets om aan al je wensen te kunnen voldoen.

SterX is tevens sterk in de ontwikkeling van e-commerce WordPress websites en biedt een overvloed aan digitale services die jouw bedrijf helpen groeien.  Wil jij graag een WordPress website laten maken of een webshop laten bouwen?

wordpress website laten maken

Ervaren WordPress website ontwikkelaar

SterX heeft de afgelopen jaren unieke website ontwerp- en ontwikkelingsprojecten opgeleverd en is er trots op om prachtige WordPress websites te mogen produceren.

We maken niet alleen een verbluffende website voor jouw bedrijf, maar via de integratie van de nieuwste framework- en coderingsstandaarden, zorgen we ervoor dat het gebruik van jouw website en de functionaliteiten naadloos aansluiten op jouw wensen.

SterX werkt er hard aan om jouw bedrijf te begrijpen om ervoor te zorgen dat jouw website doet wat jij ervan verwacht.

WordPress website laten bouwen

Wil jij graag een WordPress website laten bouwen?  Wens je jouw bestaande website  te vernieuwen?  Moeten we jouw website koppelen aan een CRM, ERP of andere software?

Design op maat

Jouw website krijgt een unieke uitstraling conform jouw logo en huisstijl.  Geen templates.

Responsieve weergave

Jouw website past zich automatisch aan op computer, smartphone of tablet.

Maatwerk modules

Integratie met software van derden of speciale technische functies?  Geen probleem.

Dynamic content

Met afwisselende content trek je meer bezoekers en heb je geen statische website.

Eenvoudig content management systeem (CMS)

Het voordeel van een WordPress website laten maken is dat jij nadien de website geheel zelf kunt onderhouden. De bezoeker kan jouw wijzigingen meteen zien. Je krijgt de mogelijkheid om in te loggen op een afgesloten gedeelte, van waaruit je alles kunt gaan beheren.

Van het beheren van bestaande en het toevoegen van geheel nieuwe pagina’s tot het beheren van gebruikers en het maken van nieuwe contactformulieren. Hiervoor heb je dus geen technische kennis nodig.

R

Zelf jouw website aanpassen

R

Blog toevoegen

R

Foto’s veranderen

R

Teksten wijzigen

R

Webshop beheren

WordPress website laten maken Antwerpen

Het grote voordeel van een WordPress website laten maken in Antwerpen door SterX is de ondersteuning én de persoonlijke service. Bovendien maakt de strategische ligging een bedrijfsbezoek aan de klant erg makkelijk, waardoor de binding met jouw bedrijf sterker wordt.  Zo krijgen wij een goed inzicht in jouw bedrijf en activiteiten, denken we actief mee, kunnen we snel reageren en begrijpe wat de klant vraagt.

Een WordPress website laten maken hoeft niet duur te zijn.  Een aantal factoren en functionaliteiten bepalen de prijs van een website.  Daarom toetsen we in een verkennend gesprek naar jouw wensen.

WordPress webdesign

Heb je specifieke behoeften voor het laten maken van je WordPress website? Ik ga graag het gesprek met je aan!  We gaan als volgt te werk:

1

Persoonlijk gesprek

Je wensen worden in een persoonlijk gesprek besproken. De volgende vragen komen hierbij aan bod: Welke doelstellingen heb je? Wil je een nieuwe website of een webshop laten maken? Wie zijn jouw concurrenten? Etc.

2

Ontwerp prototype

De besproken wensen worden in een concept gepresenteerd. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je website er gaat uitzien.  Naar aanleiding van het ontwerp krijg je de mogelijkheid om hier feedback op te geven.

3

Ontwikkeling website/webshop

De WordPress website wordt technisch gebouwd op basis van het prototype en uw feedback.  We integreren de technische functies, vervolledigen het ontwerp met uw teksten en voorzien de nodige afbeeldingen.

4

Jouw website online plaatsen

Vlak vóór oplevering doen we samen nog een laatste controle.  Ziet het er uit zoals u wenst, werkt alles zoals het hoort?  Nadat de puntjes op de “i” zijn gezet gaan we live!

WordPress Webshop

WordPress is niet alleen ideaal om websites te bouwen, je kan er ook geweldige webshops op ontwikkelen.  De veelzijdigheid van dit platform is enorm, het gebruik siert in zijn eenvoud.  Nog nooit was jouw webshop beheren zo eenvoudig.

WooCommerce is de meest gebruikte module om van jouw WordPress website een prachtige, goedwerkende webshop te maken.

Een WooCommerce webshop kan je reeds starten met een beperkt aantal producten.  Nadien kan jij je productgamma uitbreiden naar wens.  Er staat geen limiet op het aantal producten.

WordPress Website Maken

Een nieuwe WordPress website laten maken of je bestaande WordPress website een volledige make-over geven? Je kan altijd op de professionele kennis van SterX rekenen.  Wij zijn beschikbaar voor elk project uit heel Vlaanderen en hebben een boontje voor lokale bedrijven in de volgende regionen: Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Kapellen, Merksem, Schoten, Wijnegem en Wommelgem.

Ben jij benieuwd naar de prijs voor een nieuwe website? SterX heeft 3 webdesign pakketten voor jou samengesteld aan voordelige prijzen. In elk pakket kan je ook een webshop integreren.

WordPress website laten maken?

Laten we er aan beginnen

Wij zijn alvast benieuwd naar jouw project.
Een nieuwe website nodig?  Of wens je een webshop?

Geef ons een seintje, wij reageren meestal binnen de 24u.