herlanceer uw bedrijf

Ontvang minder spam in je mailbox via de toevoeging van een spamfilter op je website.

Toename spam in Corona tijdperk

Het verplicht telewerken tijdens deze Corona periode biedt velen een oplossing om toch nog te kunnen blijven werken. We hebben ons wat moeten aanpassen, maar na een inloopperiode konden de meesten toch vlot aan de slag. Technologie werd hét hulpmiddel en gaf ons meer kansen in deze vreemde situatie.

Helaas gaf deze technologie ook meer kansen aan personen met minder goede bedoelingen. In dit Corona tijdperk zien we een verhoogde activiteit van virussen, hacking en spam.

spamfilter

Spamfilter toegevoegd in onderhoudspakket

 

Hebt u het al gemerkt?

Bij al onze klanten met een maandelijks onderhoudspakket voor hun website installeerden we begin mei gratis een spamfilter. Deze filter blokkeerde tot wel 99% van alle spam via het contactformulier.

In uw maandelijks onderhoudspakket zit reeds een beveiliging tegen virussen en hacking. De spamfilter is een stevige uitbreiding, die samen met de reCaptcha (“Ik ben geen robot”) een sterke barrière vormt om bots en andere spam te filteren.

Corona heeft ons allemaal al flink wat last en problemen bezorgd. Daarom bieden wij u deze filter momenteel gratis aan omdat positief nieuws altijd leuk is, nietwaar?

#OndernemersSteunenElkaar

Wij zijn er ook voor u

Hebt u geen maandelijks onderhoudspakket maar ondervindt u toch veel last van spam? SterX helpt u graag dit probleem op te lossen.

Voor slechts € 75* installeren wij op uw website ook deze krachtige spamfilter.

spamfilter

Liever een goede bescherming met een gratis spamfilter?

Hebt u liever een goed beschermde website en geniet u graag gratis van onze krachtige spamfilter? Dat kan. Vraag nu uw maandelijks onderhoudspakket aan en wij doen het nodige.

spamfilter

Met een maandelijks onderhoudspakket ontvangt u elke maand de nodige updates voor uw website, nemen we om de 14 dagen een backup en optimaliseren we uw website zowel qua performance als op het gebied van veiligheid.  Zo blijft uw website in topconditie terwijl u zich kan focussen op ondernemen.  Geweldig, nietwaar?