herlanceer uw bedrijf

Het Coronavirus heeft bijna heel onze economie plat gelegd.  Stilletjes aan zien we onze maatschappij in verschillende fases opnieuw opstarten.  Wil jij ook langzaamaan heropenen?  Nee, herlanceer uw bedrijf met een vliegende start !

Herlanceer uw bedrijf online

Zorg voor een vlotte website

Mensen gaan nu snel op zoek naar bedrijven of winkels die opnieuw open zijn.  In de periode van “blijf in uw kot” zijn er flink wat tuinen opgeknapt, zolders en kelders opgeruimd of kleine detailafwerkingen in de woning uitgevoerd.  Maar bepaalde zaken moeten nog gebeuren.

Het is dus van groot belang dat uw website goed vindbaar is op internet.  Zorg voor een vlotte website met een uitstekende vindbaarheid op bepaalde zoekwoorden.  Denk er aan dat niet iedereen op een groot scherm werkt, maar dat men uw website ook bekijkt via tablets en smartphones.

Heb je hulp nodig bij je online vindbaarheid, SEO of responsiviteit van je website?
Geef ons een seintje, wij helpen u.

herlanceer uw bedrijf

Maak uw website veilig en gezond

Geef uw websites minstens 1x per maand de nodige updates en onderhoud.  Zo vermijdt u uitval en slecht werkende onderdelen.  Bescherm uw website tegen virussen en hacking met de nodige beveiliging en voorzorgsmaatregelen.

herlanceer uw bedrijf

Herlanceer uw bedrijf offline

 

Leveringen uit voorraad

Neem voldoende producten in stock en zorg voor een goed gevulde voorraad.  Dit is niet het moment om uw klanten te laten wachten op hun bestelling.

Vermeldt ook op uw website hoe uw klanten hun bestelling kunnen komen afhalen.  Zijn de magazijnen open, welke richtlijnen moet men volgen en welke maatregelen hebt u getroffen?

 

Contacteer uw leveranciers

Informeer bij uw leveranciers naar hun activiteiten in dit Corona-tijdperk.  Zijn zij vlot bereikbaar, hoe verlopen de leveringen momenteel, hoeveel voorraad hebben zij nog van uw producten?  Misschien zijn zelf enkele van uw leveranciers nog niet opgestart.  Houd hier ook rekening mee in de verkoop van bepaalde producten of diensten.

Bescherm uw werknemers

Laat uw werknemers opnieuw aan de slag gaan, maar op een veilige manier.  Creër een veilige en gezonde omgeving, met aandacht voor de Corona richtlijnen.

Maak dit ook duidelijk aan uw klanten.  Trek lijnen in uw winkel of magazijn zodat er een fysiek scheiding ontstaat tussen personen.  Maak zeep en handschoenen beschikbaar.

Zet uw inkomdeur open.  Zo moeten mensen geen klink aanraken.  Bovendien werkt dit drempelverlagend zodat u meer klanten in uw winkel aantrekt.  De frisse lucht die binnenstroomt zal iedereen deugd doen.

herlanceer uw bedrijf

Herlanceer uw bedrijf aan de hand van bovenstaande tips en maak een vliegende start.  Hou het veilig en gezond, geniet van elke dag en onderneem zoals nooit tevoren.