Overname klanten en hosting activiteiten BLPro

startende ondernemers
Laatst bijgewerkt: 16 February 2023 | Geschreven door Peter Sterckx

SterX neemt hosting klanten van BLPro over

SterX neemt de hosting activiteiten en klanten van BLPro over.  Hierdoor kunnen beide bedrijven zich meer focussen op primaire pijlers binnen het bedrijf.

BLPro en SterX zijn sinds enkele jaren partner van elkaar en werken samen op verschillende projecten.  Naast de goede samenwerking was het ook vrij snel duidelijk dat beide bedrijven op dezelfde kwaliteit en persoonlijke dienstverlening geschoeid staan.  Klanten ervaren een persoonlijke en vlotte service, gekoppeld aan het juiste advies.

Dit overtuigde BLPro om de hosting activiteiten en klanten aan SterX over te dragen.  Eddy is hiermee verzekerd dat zijn trouwe klanten nog steeds kunnen rekenen op een persoonlijk service en het juiste advies.  SterX beheert ondertussen voor vele klanten de hosting en registreert de nodige domeinnamen.

BLPro verlegt de activiteiten naar video

Wanneer Eddy Borgers in 2003 BLPro oprichtte, lag de focus op het bouwen en configureren van computers voor particulieren en kleine bedrijven.  Daarnaast ondersteunde hij theatervoorstellingen op het gebied van licht en geluid.  Hij was een echte all-rounder.

Na enkele jaren breidde het aanbod verder uit met digitalisering en webhosting.  Ondertussen had zoon Stefaan ook de kriebels te pakken.  Hij verdiepte zich in audio/video, podiumtechnieken en volgde een drone opleiding.

Eind 2022 was voor Eddy het moment gekomen om de fakkel door te geven.  Na vele jaren inzet was het tijd om wat meer van het leven te gaan genieten.  Opvolging door Stefaan was inmiddels verzekerd.  Stefaan was ondertussen een gerenommeerd en bedrijvig videotechnieker in binnen- en buitenland.  Dit was de richting dat Stefaan wilde inslaan met BLPro.

Wat verandert er?

Klanten van BLPro zullen weinig merken van de overname.  Momenteel beheren wij voor vele klanten de hosting, email en registratie van domeinnamen.  Bovendien doen we dit in hetzelfde datacenter als BLPro.  Met andere woorden, u blijft gebruik maken van de hoogtechnologische infrastructuur van één van de beste datacenters van België.

Als webdesign bureau zijn wij gespecialiseerd in WordPress websites en webshops.  Daarnaast ontwerpen wij brochures, flyers en andere zaken.  Tenslotte kunnen wij u ook ondersteunen om hoger te scoren in Google via een online marketing plan.