Klant
StaBoFi

Project
Online marketing

Keywords
Klanten aantrekken, omzet verhogen, doelpubliek bereiken

Website
www.stabofi.be

Doelstelling

Meer klanten aantrekken uit de regio.  StaBoFi wil zich lokaal nog sterker positioneren, zodat het doelpubliek nog beter bereikt kan worden.  Tegelijkertijd wil StaBoFi zich als digitale boekhouder positioneren en social media inschakelen.

Oplossing

Nadat we een SEO audit hebben gemaakt van de website, krijgen we een inzicht in wat we allemaal moeten verbeteren.

Vermits de structuur al volledig in orde is, concentreren we ons op de optimalisatie van zoekwoorden en zoektermen.  Hiervoor ontwikkelen we ook enkele nieuwe pagina’s.

Nadat de hele website geoptimaliseerd is, starten we met verschillende social media platformen en koppelen deze aan de blog van de website.

Ook de lokale SEO krijgt de nodige aandacht en optimalisatie zodat StaBoFi meer klanten uit de gewenste regio’s kan aantrekken.

  • SEO audit website 100% 100%
  • Interne linkbuilding 80% 80%
  • Zoekwoorden optimalisatie 50% 50%
  • Social media opstarten 100% 100%
  • Blog uitbreiden 75% 75%
  • Lokale SEO opstarten 100% 100%

Resultaat

De lokale SEO draagt bij tot meer websitebezoeken uit de regio rond StaBoFi.  De aanvragen uit die gewenste regio’s, via de website, zijn gestegen.

Door middel van de blogartikelen en deze te publiceren op Linkedin en Facebook, bereikt StaBoFi meer potentiële klanten dan voordien.  De uitbreiding in naamsbekendheid en de versterking van de uitstraling als boekhoudkantoor zijn uiteraard stevige pluspunten.

Wil jij ook een hogere Google ranking dan jouw concurrenten?