Klant
Mindstretch

Project
SEO

Keywords
Hoger in Google, beter gevonden worden, zoekwoorden integreren

Website
mindstretch.biorics.com

Doelstelling

De website moet beter gevonden worden op bepaalde zoekwoorden.  Onze huidige Google ranking is zeer laag, waardoor we weinig bezoekers aantrekken.  Zelfs als we zoeken op onze naam “Mindstretch”, dan staan we niet op de 1ste plaats in Google.  Dit moet ook verbeteren.

Oplossing

Nadat we een SEO audit hebben gemaakt van de website, krijgen we een inzicht in wat we allemaal moeten verbeteren.

Het gaat hier niet enkel om de technische kant van de website (opbouw pagina’s, structuur backend, …), ook de content en afbeeldingen zijn van groot belang.

Nadat de hele website geoptimaliseerd is, stellen we de metadata in voor zowel afbeeldingen als pagina’s, opdat heel de website voldoet aan de SEO-regels.

We melden de website opnieuw aan bij Google en dienen de sitemap in.  Zo kan Google de vernieuwde website beter “lezen”.

  • SEO audit website 100% 100%
  • Structuur website verbeteren 100% 100%
  • Interne linkbuilding 100% 100%
  • Zoekwoorden optimalisatie 95% 95%
  • SEO optimalisatie per pagina 90% 90%
  • Metadata configureren 100% 100%

Wil jij ook een hogere Google ranking dan jouw concurrenten?

Resultaat

De website haalt een veel betere ranking op Google dan voordien.  Wanneer je nu zoekt op “Mindstretch”, dan verschijnt de website op de 1ste plaats in Google.  Hierdoor haalt het bedrijf meer bezoekers naar hun website, wordt de Google Mijn Bedrijf pagina getoond en verkrijgen zij een grotere naamsbekendheid.

Ook de andere pagina’s worden vlot gevonden en bezocht, dankzij de zoekwoorden optimalisatie en interne linkbuilding.  Rechtstreeks gevolg hiervan is dat de aanvragen via de website ook stijgen.  Want daar doen we het voor!

Meer projecten