mollie

Betalen via Mollie in je webshop

Mollie is een Payment Service Providor.  Zij regelen de betalingen tussen jouw webshop en jouw bankrekening.  Met hun online betaaloplossingen laat je jouw klanten veilig en comfortabel betalen in jouw webshop.

Mollie is in 2004 opgericht te Nederland, met de bedoeling om betalingen eenvoudiger en transparanter te maken.  Sinds 2020 is het bedrijf gewaardeerd op een waarde van 1 miljard euro, zijn zij een leading company op het gebied van online betalingen en hanteren zij scherpe prijzen voor Bancontact betalingen.   Uiteraard zijn andere betaalmethoded zoals iDEAL, Visa, Mastercard, QR-code, maaltijdcheques of ecocheques ook naadloos integreerbaar in uw webshop.  Ook recurring payments (interessant voor bijv. abonnementen op uw webshop) zijn ook mogelijk.

Voordelen Mollie

Eenvoudig en vlot betalen in jouw webshop

Heb jij een WordPress WooCommerce webshop, dan moet je zeker even kijken naar Mollie als betaaloplossing.  Via de naadloze integratie kunnen jouw klanten betalen via Bancontact, Visa, Mastercard, KBC, ING, Belfius en veel meer.  Ook betalingen via een QR-code behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven Mollie

Wanneer je als winkelier een betaalterminal hebt, betaal je voor elke transactie een commissie aan de provider.  Wel, bij online betalingen is dit hetzelfde verhaal.  Net zoals bij transacties via een betaalterminal, betaal je bij Mollie ook een commissie op de verwerking van de online betalingen in jouw webshop.  In het algemeen liggen de tarieven op hetzelfde niveau als andere payment service providers, maar ligt bij Mollie de nadruk op betalingen via Bancontact.  Hiervoor hanteren zij een scherp tarief.

Betalingen via Mastercard, Visa of andere wijze zijn dan net iets duurder ten opzichte van, bijvoorbeeld MultiSafePay, maar nog steeds zeer concurrentieel in de markt.

Vlotte uitbetalingen

Een Payment Service Providor verwerkt eerst al jouw online betalingen (net zoals de betalingen van een Bancontact terminal).  Daarna stort de providor alle bedragen door naar jouw zichtrekening.  De frequentie van uitbetalingen kan je, via het dashboard, zelf kiezen.  Dagelijks, wekelijks, maandelijks uitbetalen is mogelijk, mits een minimum van € 5,00.

Kosten Mollie

Elk betaalplatform hanteert transactiekosten per betaling.  Dit online betalingsplatform behoort tot één van de spelers met lage transactiekosten, gekoppeld aan een betaaloplossing van hoge kwaliteit.  Wanneer je jouw webshop met Mollie wil koppelen, geef ons dan een seintje.

Als erkend partner kunnen wij u zeer interessante voorwaarden aanbieden:

  • Geen aansluitingskosten
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen abonnementen
  • Lage transactiekosten
  • Snelle opstart van uw account

 

Alle betalingen in één overzicht

Eénmaal ingelogd in jouw dashboard, krijg je een volledig overzicht van alle betalingen.  Je ziet onmiddellijk welke bestellingen betaald zijn, welke terugstortingen je moet maken, het saldo dat klaar staat om uit te betalen enz.  Met andere woorden, in één oogopslag zie jij welke betalingen gelinkt zijn met de bestellingen in jouw webshop en kan je die vlot gaan verzenden.

Wil jij graag overal en altijd een overzicht op al jouw inkomende betalingen hebben?  Kies dan voor de handige app (beschikbaar voor iOS en Android).

mollie

Veilig betalen met Mollie

Beschik je over een webshop, dan kan je niet zonder online betalingen.  Verhoog je conversies en bied online betalen aan op een eenvoudige manier, via Mollie.

Is Mollie het beste betaalplatform voor een WooCommerce webshop?  Wel, wij zijn alvast overtuigd van de mogelijkheden en eenvoudig gebruik van dit platform.  Betalingen via Mollie zijn altijd veilig en betrouwbaar, lopen zelden spaak en geven de koper een vertrouwd gevoel.

Wil jij een webshop laten maken of heb jij een bestaande webshop en wil je van betalingsprovidor veranderen, geef ons dan een seintje.  Wij regelen jouw registratie, lage transactiekosten en integratie in je webshop.  Zo kan jij genieten van dit geweldig betalingsplatform.