Klant
Callens, Pirenne, Theunissen & Co

Project
Website vernieuwen voor online marketing

Keywords
Blog ontwikkelen, SEO-basis correct zetten, moderne website, meertalige website

Website
www.callens.be

 

 

 

 

Callens, Pirenne, Theunissen & C° bekleedt als audit- en accountancykantoor sinds 1936 een vooraanstaande plaats in de top-10 van de Belgische kantoren en is gerenommeerd voor zijn sterke sectorgerichte aanpak.

Zij bieden een ruime technische expertise en diepgaande lokale marktkennis in audit, tax, accounting, IT diensten, risicobeheer en ondernemingsfinanciering, constante kwaliteit en onberispelijke dienstverlening naar diverse grote en kleine, private en publieke, lokale en wereldwijde industriesectoren.

 

De website

De oude website was ontworpen in Drupal, wat de interne medewerkers niet eenvoudig was om zelf de website te beheren.  Het niet-gebruiksvriendelijke en limiterende platform was voor hen niet geschikt om de nodige online marketing op te starten.

Nu, met de nieuwe WordPress website, is de klant lovend.  Interne medewerkers kunnen vlot en eenvoudig aan de slag met het beheer, het aanpassen en het uitbreiden van de website.  Ook het opstarten van online marketing verloopt vlot met de nieuwe website.  De nieuwe website is echt een verademing voor Callens, Pirenne, Theunissen & Co.

 

Wenst u ook een nieuwe website?

Meer projecten