Klant
BioRICS

Project
Website vernieuwen

Keywords
Moderne website, nieuwe layout, frisse huisstijl creëren

Website
www.biorics.com

 

 

BioRICS is ontstaan vanuit een spinoff van de KU Leuven.  Via algoritmes monitoren zij de fysieke en mentale gezondheid van mensen.  Met deze data kunnen zij professionelen, sporters en anderen begeleiden.

Mindstretch is het product waarmee ze het individu kunnen monitoren.  Een dagelijkse opvolging via de Mindstretch app, gekoppeld aan je Fitbit,  levert een duidelijk inzicht in je mentale en fysieke balans.  Topatleten, CEO’s en hun werknemers, extreme sporters, iedereen haalt zijn voordeel uit Mindstretch.

 

De website

Met een nieuwe, moderne website kan BioRICS hun doelgroep onmiddellijk aanspreken.  Duidelijke informatie in een mooie layout biedt de bezoeker een helder inzicht in zowel het bedrijf, het product als de kracht achter deze combinatie.  Logisch dat zij in sneltempo grote KMO’s, overheid en internationale professionele sportclubs tot hun klanten mogen rekenen.

De nieuwe website is voor BioRICS een geweldige salestool geworden, die het bedrijf een boost geeft op het gebied van credibiliteit en visualiteit.

Wenst u ook een nieuwe website?

Meer projecten