WordPress website laten maken Antwerpen?

Is jouw bedrijf gevestigd in Antwerpen en ben jij opzoek naar een webdesignbureau in de buurt? Sterx is gevestigd in Merksem en is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites op ‘s werelds nummer 1 CMS-platform: WordPress

Bij SterX wordt de ontwikkeling van WordPress naar een heel ander niveau gebracht. Als basis wordt WordPress gebruikt om rijke, op maat gemaakte websites te maken. Dus een uniek thema met jouw gewenste functionaliteiten.

WordPress is het krachtigste startblok om jouw website, jouw winkel of jouw bedrijf op te bouwen. SterX heeft ervaring met het blogplatform WordPress, wat inmiddels door veel bedrijven gebruikt wordt om hun producten en diensten aan te kunnen bieden!

SterX is actief in Antwerpen

SterX heeft door de jaren heen een hele sterke positie opgebouwd in Antwerpen als WordPress-ontwikkelaar. De ontwikkelingen in het CMS-systeem worden door SterX nauwlettend in de gaten gehouden. Dit zorgt ervoor dat er altijd gewerkt wordt met de nieuwste plug-ins en widgets om aan al je wensen te kunnen voldoen.

SterX is tevens sterk in de ontwikkeling van e-commerce WordPress websites in Antwerpen en biedt een overvloed aan digitale services die jouw bedrijf helpt groeien.

wordpress website laten maken antwerpen

Ervaren Antwerpse WordPress website ontwikkelaar

SterX heeft de afgelopen jaren unieke website ontwerp- en ontwikkelingsprojecten opgeleverd en is er trots op om prachtige WordPress websites te mogen produceren.

Er wordt niet alleen een verbluffende website voor jouw bedrijf gemaakt, maar door gebruik te maken van de nieuwste framework- en coderingsstandaarden, wordt ervoor gezorgd dat het gebruik van de website en de functionaliteiten naadloos aansluiten op jouw wensen. SterX werkt er hard aan om jouw bedrijf te begrijpen om ervoor te zorgen dat jouw website doet wat ervan verwacht wordt.

Eenvoudig contentmanagementsysteem

Het voordeel van WordPress is dat je de website geheel zelf kunt onderhouden. De bezoeker kan jouw wijzigingen meteen zien. Je krijgt de mogelijkheid om in te loggen op een afgesloten gedeelte, van waaruit je alles kunt gaan beheren.

Van het beheren van bestaande en het toevoegen van geheel nieuwe pagina’s tot het beheren van gebruikers en het maken van nieuwe contactformulieren. Hiervoor heb je dus geen technische kennis nodig.

WordPress website laten maken in Antwerpen?

Het grote voordeel van het laten maken van een WordPress website in Antwerpen is de ondersteuning en de persoonlijke service. Bovendien maakt het een bedrijfsbezoek erg gemakkelijk, waardoor de binding met jouw bedrijf sterker wordt.

SterX denkt actief mee, reageert snel en begrijpt wat de klant vraagt.

WordPress ontwikkelingsservices

Heb je specifieke behoeften voor jouw WordPress website te bespreken? Ik ga graag het gesprek met je aan!  Het volgende kun je verwachten:

1

Persoonlijk gesprek

Je wensen worden in een persoonlijk gesprek besproken. De volgende vragen komen hierbij aan bod: Welke doelstellingen heb je? Ga je voor een informatieve website of een webshop? Wie zijn je concurrenten? Etc.

2

Ontwerp prototype

De besproken wensen worden in een concept gepresenteerd. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je website er gaat uitzien.  Naar aanleiding van het ontwerp krijg je de mogelijkheid om hier feedback op te geven.

3

Ontwikkeling website/webshop

De WordPress website wordt technisch gebouwd op basis van het prototype en uw feedback.  We integreren de technische functies, vervolledigen het ontwerp met uw teksten en voorzien de nodige afbeeldingen.

4

Jouw website online plaatsen

Vlak vóór oplevering doen we samen nog een laatste controle.  Ziet het er uit zoals u wenst, werkt alles zoals het hoort?  Nadat de puntjes op de “i” zijn gezet gaan we live!

Hoe kunnen we jou helpen?

Of je nu een ontwerper nodig hebt om je website een frisse look te geven en je website te optimaliseren of een ontwikkelaar om je idee te vertalen in een uniek thema met nieuwe functionaliteiten, ons bureau in Antwerpen heeft jarenlange CMS-ervaring en heeft talloze WordPress projecten opgeleverd.

WordPress website laten bouwen?

Ben jij benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een WordPress website? SterX heeft een 3-tal pakketten voor jou samengesteld.