WordPress website laten maken in Merksem?

Is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Merksem? En ben jij op zoek naar een betrouwbaar webdesignbureau die specifiek op jouw persoonlijke behoeften inspeelt en je helpt bij het realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen?

Van idee en concept tot creatie en complete ondersteuning ben jij bij SterX in Merksem aan het juiste adres.

Indien je meer diepgaand advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je krijgt een vrijblijvend advies dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en eisen.

WordPress Webdesign in Merksem

Alle websites zijn gemaakt met het WordPress CMS. Dankzij het contentmanagementsysteem kan jouw nieuwe website niet alleen probleemloos worden uitgebreid en later worden aangevuld, maar is ook een eenvoudig onderhoud van de website mogelijk.

Professionele WordPress websites kunnen eenvoudig worden onderhouden. Met behulp van modules kunnen extra functionaliteiten, indien gewenst, later worden toegevoegd aan de website. Zo groeit je website parallel aan je bedrijf. Hiervoor hoeft later de website niet in zijn geheel te worden aangepast. Dat bespaart je in de toekomst dus een hoop kosten.

wordpress website laten maken antwerpen

Webdesign formules

Laat je webdesign maken tegen eerlijke vaste prijzen: eenvoudig en ongecompliceerd. Met de verschillende webdesign formules worden uitgebreide website-oplossingen aangeboden tegen vaste prijzen en tegen aantrekkelijke voorwaarden.

De servicepakketten voor het maken van websites tegen vaste prijzen dekken een breed scala aan vereisten. Als je aanvullende diensten nodig hebt, zoals domein- en webhosting, het maken van website teksten, afbeeldingen en foto’s, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Website oplossingen

Een website is een belangrijk onderdeel van jouw business. Een website helpt je je doelstellingen te behalen.

Denk bijvoorbeeld aan een WordPress webshop, een website offerte- of boekingsysteem. Maak je gebruik van nieuwsbrieven, dan is je website een ideaal platform om mailadressen mee te verzamelen.

Onderschat de mogelijkheden van een website dus niet.

professionele website laten maken merksem

Kies voor een webdesign uit Merksem

SterX staat voor modern webdesign en professioneel gemaakte websites. Ik zorg ervoor dat jouw website ook voldoet aan de eisen en wensen van jouw bedrijf. Je kunt volledig vertrouwen op de expertise van SterX met het WordPress beheersysteem als basis.

Ik maak geen gebruik van basisthema’s van WordPress, maar lever een maatwerk oplossing. De website-ontwerpen zijn voor elke klant uniek en krijgen zo hun eigen identiteit.

Zo maken we jouw website snel en gemakkelijk en is je bedrijf klaar voor de toekomst!

WordPress ontwikkelingsservices

Heb je specifieke behoeften voor jouw WordPress website te bespreken? Ik ga graag het gesprek met je aan!  Het volgende kun je verwachten:

1

Persoonlijk gesprek

Je wensen worden in een persoonlijk gesprek besproken. De volgende vragen komen hierbij aan bod: Welke doelstellingen heb je? Ga je voor een informatieve website of een webshop? Wie zijn je concurrenten? Etc.

2

Ontwerp prototype

De besproken wensen worden in een concept gepresenteerd. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je website er gaat uitzien.  Naar aanleiding van het ontwerp krijg je de mogelijkheid om hier feedback op te geven.

3

Ontwikkeling website/webshop

De WordPress website wordt technisch gebouwd op basis van het prototype en uw feedback.  We integreren de technische functies, vervolledigen het ontwerp met uw teksten en voorzien de nodige afbeeldingen.

4

Jouw website online plaatsen

Vlak vóór oplevering doen we samen nog een laatste controle.  Ziet het er uit zoals u wenst, werkt alles zoals het hoort?  Nadat de puntjes op de “i” zijn gezet gaan we live!

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je een ontwerp nodig voor een website om een frisse look te geven aan je website en tevens je website te verbeteren? Of zoek je een ontwikkelaar om je idee te vertalen in een uniek thema met nieuwe functionaliteiten? SterX in Merksem heeft jarenlange CMS-ervaring en heeft talloze WordPress-projecten opgeleverd.

WordPress website laten bouwen?

Wij houden ons aanbevolen voor elk project uit heel Vlaanderen, maar SterX richt zich met name op bedrijven in de volgende regionen: Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Kapellen, Merksem, Schoten, Wijnegem en Wommelgem