Op zoek naar IT advies?

Krijgt u steeds ander IT advies?  Vindt u niet de juiste informatie? Stop met zoeken en informeer eens bij SterX. Wij luisteren eerst naar u om dan met het juiste IT advies de gepaste oplossing voor uw probleem te vinden.

IT advies op maat van uw bedrijf

__________________________________

Iedereen geeft advies over IT problemen.  Maar niemand reikt u de gepaste oplossing aan.  SterX luistert eerst naar uw verhaal en geeft u IT advies op maat van uw bedrijf.  U kan met ons spreken over verschillende aspecten in de IT omgeving.  Zo behouden wij het overzicht in het grote geheel.

Hardware

____________

De keuze van hardware is voor elk bedrijf anders.  Bij SterX krijg je gepersonaliseerd advies voor al je hardware.  Zelfs met een beperkt budget stemmen we laptops, printers, servers en cloud af op uw maat.

Software

___________

De mogelijkheden van Google apps sluiten naadloos aan op het bedrijfsleven.  Zij bieden een hoge gebruiksvriendelijkheid, gekoppeld aan een vermindering van uw software budget. Contacteer SterX voor uw IT advies op maat.

IT infrastructuur

___________________

De fysieke laag in uw netwerk is het meest belangrijke onderdeel in uw IT infrastructuur. Uw netwerkbekabeling transporteert al uw data naar gebruikers, toepassingen en access points (WiFi).

Webdesign

______________

Webdesign is een sterk onderdeel in ons bedrijf. SterX ontwerpt nieuwe websites of voert aanpassingen uit aan bestaande websites, rekening houdend met uw wensen en uw budget.

Digital Communication

____________________________

Mensen communiceren vaker digitaal met elkaar.  Denk maar aan social media, nieuwsbrieven of mobile marketing.  Maar vergeet ook niet dat video (Youtube) een onderdeel is geworden van communiceren.

WiFi

______

Een leven zonder WiFi is … geen leven.  SterX brengt uw WiFi-netwerk in kaart en adivseert waar en hoe u uw draadloos netwerk moet optimaliseren.  Zo blijft u overal “online”.

In welk domein wenst u IT advies?

Share This